El CN Granollers commemorarà el 50è aniversari durant el 2017

L'entitat va presentar el logotip del seu mig segle i el programa d'actes que s'encetarà aquest octubre

Esports

El CN Granollers commemorarà els seus 50 anys d'història durant el 2017. L'entitat va presentar dilluns a la Sala Francesc Tarifa el programa d'actes i el logotip, que ha creat la dissenyadora Marta Jaumà. A l'acte van ser-hi una cinquantena de socis, treballadors i simpatitzants de l'entitat, amb la presència de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, el regidor d’esports, Álvaro Ferrer, el president del club, Josep Maria Mas, i vicepresident, Pere Calvo


El tret de sortida als actes per commemorar el mig segle de vida de l'entitat s'iniciarà a partir de l'octubre de 2016 amb la presentació dels dels equips de la temporada 2016-2017 i el reconeixement als esportistes més destacats de la temporada passada. Aquest serà l'únic acte abans del 2017. A nivell esportiu, el club programarà durant el 2017 diferents exhibicions, entrenaments i partits amistosos per part de les seleccions espanyoles tant de natació, natació sincronitzada i waterpolo. També s’assumirà l’organització de diversos esdeveniments com el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística, al Palau d’Esports de Granollers; un festival el 22 de juliol, amb acrobàcies i exhibicions de les quatre seccions, que es desenvoluparà a la zona exterior del club; i s'inaugurarà una Galeria de Campions, amb fotografies dels esportistes més destacats dels 50 anys.

A l'aspecte institucional, la Sala Francesc Tarafa prendrà protagonisme la setmana del 13 al 19 de març amb una exposició retrospectiva dels 50 anys amb signatura de donació de fons documental i fotogràfica a l’Arxiu Municipal, xerrades sobre valors de l’esport i salut amb conferenciants de referència, el lliurament de les insígnies d’or als socis que fa 50 anys que formen part del Club. D'altra banda, el mateix març es farà un sopar del 50è aniversari. Pel que fa a nivell social, A nivell social, se celebrarà una gran Diada, amb activitats per a tots els públics i mostra gastronòmica, per al 22 de juliol de 2017.

Marta Jaumà crea el logotip
La imatge que acompanyarà el CN Granollers durant la celebració dels 50 anys, ha estat creada per la dissenyadora Marta Jaumà, que ha volgut donar notorietat a l’aniversari amb “un 50 manifestament gran, fraccionat en espais ondulants que s’uneixen entre si en el zero, que representa la comunicació, l’activitat social, el dinamisme de l’esport; i un cinc que ofereix camins i corbes, organitzatiu i director”, explica. Pel que fa als colors, predominen els daurats, taronges i vermells. En el logotip, la dissenyadora ha volgut reflectir els valors de l’entitat d’una forma directa, notòria i empàtica, “que tingui la personalitat i fortalesa que ha mostrat el club al llarg de la seva història”.

Edicions locals