Estripen l'estelada de l'entrada de Can Bassa

L'ANC va instal·lar la bandera ara fa un any a l'entorn de la Diada i demana respecte als símbols

Política

La nit de diumenge a dilluns l’estelada que oneja a l’entrada de Can Bassa, situada en terreny privat, va resultar estripada i malmesa. A més, a la base del pal, els autors de l’acte van embolcallar-hi una bandera espanyola. L'ANC demana, en un comunicat, respecte als símbols. Aquest matí, a les 8 h, l'ha tornada a instal·lar.


L'ANC va instal·lar l'any passat, a l'entorn de la Diada, aquesta estelada de grans dimensions a l'entrada de la ciutat. De fet, l'endemà de penjar-la, la instal·lació ja va patir una bretolada i la bandera va desaparèixer. L'ANC la reposava. De fet, aquest febrer instal·lava una nova estelada a l'entrada de Palou.

Des de l’assemblea territorial de Granollers de l’ANC s'ha destacat que "no forma part del tarannà de l’ANC atacar mai cap dels símbols que els contraris a la nostra manera de pensar tenen i estimen, al contrari, ho respectem des del convenciment que cadascú té dret a pensar, expressar i estimar el que vol. És per la nostra manera d’actuar, pacífica, respectuosa i conciliadora en tot moment, que creiem que tenim dret a demanar el mateix respecte cap als nostres símbols i desitgem que aquests tipus d’incidents no es tornin a repetir".

Edicions locals