El grup municipal de Convergència i Demòcrates demana que es millori la neteja de la ciutat

Àlex Sastre i Oriol Vila es fan seves les queixes que els han fet arribar veïns de la Font Verda

Política

Els representants del Grup Municipal de Convergència i Demòcrates de l’Ajuntament demanaran a l’equip de govern que augmenti i millori la neteja de la ciutat, decisió que van a donar a conèixer ahir a la tarda des del parc del Puig de les Forques situat a la part alta del Barri de la Font Verda. Segons Àlex Sastre i Oriol Vila, és precisament en aquesta zona on s’han detectat molts dels casos que han propiciat la denuncia d’uns quants veïns, queixes que fan seves i que ara volen traslladar a l’opinió pública.
 
 

Per Sastre, “les queixes són fonamentades, ja que vam poder comprovar en persona alguns dels fets denunciats pels veïns, i no constitueixen un fet aïllat. Molts granollerins i granollerines ens han expressat descontent per la manca de neteja en força punts de la ciutat”. Sastre afirma també que “aquest fet no pot ser acceptat de cap de les maneres. Exigim al govern municipal un control exhaustiu i constant per tal de mantenir neta la ciutat. L’ajuntament s’ha d’exigir excel·lència, especialment en aquest àmbit”.
 
El representant convergent es va mostrar especialment crític amb els responsables municipals que han de vetllar pel bon funcionament d’aquest servei: “Els granollerins i granollerines paguen una gran quantitat d’impostos durant tot l’any, per tant han de poder exigir neteja a la ciutat. No es poden acceptar explicacions conformistes com les del regidor Segovia, que acceptava les situacions denunciades i les atribuïa a serveis mínims durant l’agost de l’empresa concessionària de la neteja”.
 
En aquesta mateixa línia, el regidor Oriol Vila ha demanat agilitzar l’aprovació d’un nou contracte de neteja, que malgrat que “al nostre entendre no resoldrà del tot els problemes actuals, sí que ens permetrà situar-nos en un escenari de treball conjunt per supervisar-ne l’aplicació i per poder dissenyar-ne un de futur que doni resposta a les demandes dels veïns”.
 

Edicions locals