Àlex Sastre és el nou president del PDC a la comarca, amb un 95,81% dels vots emesos

L'executiva del Vallès Oriental compta també amb Xavier Martínez de l'Ametlla com a adjunt a la presidència

Política

El regidor i portaveu del Partit Demòcrata Català (PDC) de Granollers, Àlex Sastre, ha estat escollit dissabte president comarcal del partit al Vallès Oriental amb el 95,81% dels vots emesos. Aquesta votació es va dur a terme divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre, tant presencialment a la seu de Granollers com mitjançant el vot electrònic, i hi estaven cridats tots els associats a la comarca del PDC. La de Sastre, que compartia tàndem amb Xavier Martínez de l’Ametlla, ha estat la única candidatura a executiva comarcal. També es votaven les direccions de Federació/Vegueria, i la 2a volta de la Defensora de l’associat.


L’executiva electa començarà a treballar aquesta mateixa setmana i es reunirà dimecres vinent. L’equip de treball s’organitza en grans àrees que cobreixen els objectius estratègics per als propers 4 anys. A banda de la presidència i l’adjunt a la presidència (Xavier Martinez), que coordina les diferents àrees, queda constituïda de la següent manera:
- Acció externa: Joan Vila i Roser Colomé (política municipal), Meritxell Budó (política institucional).
- Acció interna: Raül Garcia, Marta Masjuan i Maria Dalmau (executius locals i formació), Anna Mateu (campanya i actes).
- Serveis comarcals i administració: Jordi Talarn (tresoreria i comunicació), Joan Manel Garcia (base de dades), Clara Prat (serveis comarcals).

Els següents passos de la direcció comarcal seran iniciar el suport a la constitució dels nous col·lectius locals, que s’iniciarà properament, i organitzar una assemblea comarcal per triar els membres del Consell Nacional.

Edicions locals