El CN Granollers enceta els actes del 50 aniversari amb la Festa dels Esportistes

L'entitat farà diumenge la presentació dels 600 esportistes de la temporada 2016-2017

Esports

El Club Natació Granollers ho té tot a punt per obrir aquest diumenge els actes del 50 aniversari. L'entitat encetarà els actes de commemoració de mig segle de vida amb la Festa dels Esportistes, que principalment presentarà els equips de la temporada 2016-2017. L'acte tindrà lloc al pavelló municipal El Parquet a les 11 hores.


La jornada comptarà amb prop de 600 esportistes entre les seccions de natació, natació sincronitzada, waterpolo i gimnàstica artística masculina i femenina. Una Festa, on a banda de la presentació d’equips, es retrà homenatge als esportistes més destacats de la temporada 2015-2016. Entre aquests hi haurà el subcampió d’Europa júnior dels 1.500 lliures, Albert Escrits –ara a les files del CN Sant Andreu–; les sincronistes del club de la selecció espanyola absoluta, Txell Mas, Cecilia Jiménez, Helena Jaumà, Cristina Salvador i Pau Ribes; o l’equip de waterpolo que va assolir l'ascens a la Primera Divisió estatal.

Aquest serà el primer acte del programa que el club ha dissenyat per celebrar la seva efemèride de cinc dècades d'existència i únic dins del 2016. L'entitat ha programat per a 2017 diferents exhibicions, entrenaments i partits amistosos per part de les seleccions espanyoles tant de natació, natació sincronitzada i waterpolo. També s’assumirà l’organització de diversos esdeveniments com el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística, al Palau d’Esports de Granollers; un festival el 22 de juliol, amb acrobàcies i exhibicions de les quatre seccions, que es desenvoluparà a la zona exterior del club; i s'inaugurarà una Galeria de Campions, amb fotografies dels esportistes més destacats dels 50 anys.

En l'aspecte institucional, la Sala Francesc Tarafa prendrà protagonisme la setmana del 13 al 19 de març amb una exposició retrospectiva dels 50 anys amb signatura de donació de fons documental i fotogràfica a l’Arxiu Municipal, xerrades sobre valors de l’esport i salut amb conferenciants de referència, el lliurament de les insígnies d’or als socis que fa 50 anys que formen part del club. A més, el mateix març es farà un sopar del 50è aniversari i una mostra gastronòmica al 22 de juliol, entre altres propostes.

Edicions locals