JDA presenta el seu model en un congrés a Miami

La firma granollerina lidera el projecte SFAI a l'Estat, una xarxa internacional amb presència a 65 països

Economia

La firma de serveis de consultoria i assessoria JDA de Granollers participa a una trobada a Miami (Estats Units) de despatxos professionals que preveu reunir més de 150 experts relacionats amb l’assessorament d’empreses i la consultoria d’arreu del món. El congrés està organitzat per Santa Fe Associates Internacional (SFAI) una de les xarxes més importants a nivell mundial de despatxos professionals.


El congrés donarà veu a més de 60 firmes internacionals que debatran sobre els efectes i necessitats d’adaptació a la transformació digital, així com de la projecció de futur de la professió. JDA participa a la trobada amb una ponència on parlarà sobre la importància de la marca i explicarà el model que l’ha portat a consolidar-se com el 9è despatx de serveis professionals amb seu a Catalunya per volum de facturació i nombre de professionals que hi treballen.
 
Per Joan Díaz, director general de JDA/SFAI Spain uns dels punts més interessants d’aquest tipus de trobades és “el debat que es genera al voltant del paper i els reptes que haurem d’afrontar com a sector pel desenvolupament de la nostra tasca professional en els propers anys”
 
La firma catalana JDA lidera el projecte SFAI al territori espanyol. SFAI és una xarxa internacional amb presència a 65 països i més de 3.000 professionals.

Edicions locals