Comencen les obres de la segona part del Centre Audiovisual

La nau de les encavallades acollirà petites i mitjanes empreses, i un espai de coworking

Societat

Aquest dimarts han començat les obres de la segona fase del Centre Audiovisual de Roca Umbert. La reforma de la nau de les encavallades anirà a càrrec de l’empresa Constructora del Cardoner, SA. Les obres tenen un pressupost de 662.395,46 euros i un termini d'execució de cinc mesos, de manera que els treballs podrien estar enllestits a l'estiu i el nou espai es podria ocupar a partir de setembre.

Abans de l'estiu l'Ajuntament obrirà el termini perquè les empreses interessades en instal·lar-s'hi puguin presentar-hi la petició. A banda de firmes audiovisuals, el consistori vol obrir les places a empreses de tecnologia i coneixement.

La nova nau inclourà despatxos per a petites i mitjanes empreses -amb mòdusl entre 6 i 12 persones– i espais individuals de coworking amb una quarantena de places. Actualment, al Centre Audiovisual hi treballen una setantena de persones i, amb l’ampliació, s’hi sumaran una vuitantena de llocs de treball més. La nau també inclourà espais comuns, com els serveis, tres sales de reunions (una més gran que es podria fer servir també per projeccions), un taller, serveis i una arxiu.

En total, l’espai reformat tindrà uns 847 metres quadrats de treball, dels quals 217 seran per a les places de coworking.

Edicions locals