El PDECat de Granollers fa una crida a acompanyar el 6-F els encausats pel 9-N

Els representants del Grup Municipal d’aquest partit lamenten especialment que el PSC no donés suport dimarts a la moció que sobre aquest tema van presentar al ple

Política

El portaveu del PDECat de l’Ajuntament de Granollers, Àlex Sastre, va manifestar aquest dimecres al vespre en roda de premsa, el seu malestar pel fet que el PSC no hagi donat suport a la moció que el seu grup havia presentat només 24 hores abans al Ple Municipal.

La moció en qüestió, que va ser rebutjada amb els vots del PSC, Ciutadans i PP, feia una denúncia “dels atacs espanyols a la política catalana: les urnes no es jutgen”.

En un dels seus punts principals, els regidors del PDECat, demanaven a l’Ajuntament en general i expressament també a tots els grups municipals, que donessin suport a les mobilitzacions que hi ha previstes el proper dilluns, dia 6, per tal d’assistir a Barcelona a la concentració que hi ha prevista per acompanyar els encausats pels fets del 9-N: Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega.

La moció rebutjada, va comptar també amb els vots favorables d'ERC-Acció-Granollers i la Crida-CUP.

Segons Sastre, “vam presentar fins a tres fórmules diferents en les quals la paraula suport va ser canviada per les de facilitar, promoure i d’altres similars, però tot i així el PSC es va mantenir en el no, un posicionament que realment lamentem”.
 
Com ja és conegut, el portaveu socialista, Jordi Terrades, va defensar el seu posicionament tot remarcat que “es tracta d’una decisió individual i no col·lectiva”.
 
“Davant d’aquesta situació i davant uns fets que no podem admetre, és evident que des del PDECat fem una crida general a la ciutadania a participar i a assistir a aquesta concentració, ja que es tracta d’un atac directe a la democràcia”, va concloure Sastre.
 
 

Edicions locals