Anna Bonet i Joan Camp porten la música en català a +CatRàdio

Els granollerins són els responsables de 'Lletrasonats'

Societat

L’empremta granollerina és ben present a Lletrasonats, el nou canal de Catalunya Ràdio, que ha ampliat la seva oferta digital amb l’estrena de +CatRàdio, l’aposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per la ràdio a través d’Internet.


La periodista Anna Bonet (Granollers, 1985) és l’encarregada de presentar Lletrasonats, un programa de música en català de totes èpoques, estils i procedències, tant clàssics com temes de grups absolutament desconeguts. L’espai, a través d’un fil conductor temàtic que canviarà cada setmana, mostra la potència i la diversitat de la discoteca de Catalunya Ràdio.

S’hi parla tant de cançons de dibuixos animats com temes que parlin d’una ciutat, passant per gèneres determinats o per recopilatoris històrics com el Tec i la Teca. “El programa és una proposta única i inèdita que pretén mostrar el múscul de la música en català, la qualitat que sempre ha tingut i la seva riquesa estilística i d’accents”, explica el seu coordinador i productor, el també granollerí Joan Camp, fundador dels webs Racó Català i Viasona.

Bonet porta 5 temporades al programa 'Savis' del Canal33, tot i que anteriorment ha treballat a Radio 7 Vallès i TVE, on ha col·laborat a programes com Babel. L’equip de Lletrasonats es completa amb la guionista Laia Seró, redactora a Racó Català.  

Edicions locals