Els carrers de Sant Roc i Santa Anna quedaran embruixats

L'associació Del Rec al Roc organitza la primera fira Embruixa't amb la col·laboració de l'Escola Mariló Casals

Societat

Les bruixes i bruixots seran les protagonistes de la nova fira que enguany organitzat l’associació de comerciants Del Rec al Roc, en el marc de la Setmana del Comerç. A banda de les parades ambientades en la temàtica que s’instal·laran de 10 h a 21 h als carrers Sant Roc i Santa Anna, la Fira Embruixa’t incloura activitats organitzades per l’Escola Mariló Casals. L'activitat, que inicialment es preveia per a aquest dissabte, s'ha endarrerit per la previsió de pluja i s'ha traslladat al 8 d'abril.


El primer taller de la fira serà a les 10.30 h i consistirà en aprendre a fer un amulet per atraure energies positives, a càrrec de Lidia Chalaux, professora de bruixeria tradicional i xamanisme. Seguidament, a les 12 h, s’ha programat una xerrada sobre el tarot i l’amor, en què la professora Elisenda Toló explicarà com interpretar els aspectes sentimentals a través de les cartes del tarot.

A la tarda (17 h), hi haurà una altra xerrada, en aquest cas a càrrec del professor Xavier Tort, que tractarà sobre la influència de la lluna. A les 18.20 h, Maria del Mar Tort, directora de l’escola Mariló Casals i professora de tarot i astrologia, impartirà un taller amb les claus del funcionament del tarot.

A més, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, l’escola Mariló Casals oferirà als visitants consells personals a través de les cartes del tarot. Finalment, a les 20 h, l’organització convida al ritual de clausura de la Fira Embruixa’t.

Edicions locals