El Centre d’Estudis lliura el 12è Premi Camí Ral de recerca a la jove Marina Toranzo

L’estudiant de batxillerat de Barcelona ha guanyat el guardó amb el treball ‘Biodiversitat d’avifauna en una finca situada al Vallès Oriental’

Cultura

Tot coincidint amb la presentació pública del llibre número 21 de Ponències que publica el Centre d’Estudis de l’Associació Cultural de Granollers, la sala d’actes del Museu va acollir ahir al vespre, l’acte de lliurament del 12è Premi Camí Ral de recerca que convoca aquesta entitat i que ha guanyat la jove Marina Toranzo
 

Estudiant de batxillerat de l’Institut Immaculada Concepció Horta, Toranzo va presentar al premi el treball Biodiversitat d’avifauna en una finca situada al Vallès Oriental.
 
L’estudi es centra en el seguiment que ha realitzat la jove de la biodiversitat d’avifauna que hi ha a la finca de Can Manent, situada a Lliçà d’Amunt, entre Palau-solità i la zona de Gallecs. En total, l’autora ha estudiat més de 104 espècies. Aquest treball serà publicat al número 22 de Ponències.
 
En el moment de rebre el premi –un ordinador portàtil- la jove va estar acompanyada pel seu tutor, Genaro de Bengoa.
 
Com va recordar Joan Garriga, un dels membres del jurat del premi, en aquesta ocasió el Centre d’Estudis ha volgut destacar també l’alt nivell del treball presentat pel jove de l’IES Lliçà d’Amunt, Vicente Baltasar, titulat Estudi i anàlisi de la qualitat de les aigües del riu Tenes.
 

Edicions locals