Concert amb Cesk Freixas i swing amb Bigpotters a l’Obert x Vacances

Seran les dues darreres propostes d'aquesta desena edició

Cultura

Avui, dijous (21 h), el cantautor Cesk Freixas presentarà Proposta, el seu sisè treball, a la terrassa del bar L’Olla. Referent de la cançó protesta, Cesk Freixas recull l’experiència de 13 anys amb aquest treball que connecta la reivindicació amb la vessant més constructiva i positiva de la seva tradició ideològica.


Freixas ha guanyat nou premis Enderrock i ha publicat dos llibres Alè de taronja sencera i Paraules per a Gaeta. Aquest disc ha estat dirigit musicalment pel guitarrista Víctor Nin i ha comptat amb la il·lustradora Marta Bellvehí. 

De cara al cap de setmana, dissabte a les 21 h a la plaça del recinte, el cicle es clourà amb la revetlla de swing que cada any organitza el grup Bigpotters Swing. Per aquesta ocasió el grup ha convidat al guitarrista Chino i la seva banda The Big Bet. 

Cap de setmana passat
Un any més, el col·lectiu de dansa integrada Liant la Troca, resident a Roca Umbert i dirigit per Jordi Cortés i Gloria José, va estrenar la seva nova producció dins del marc del cicle Obert x Vacances. Dijous passat, els components del grup van presentar el muntatge Sin-con-tacto que tractava la necessitat d’estar en contacte amb els altres i també amb un mateix. 

La música tampoc hi va faltar, entre les propostes del cap de setmana amb la mostra de visuals i electrònica que va tenir lloc divendres al vespre al mateix recinte amb Pole Noise, l’Orquestra Electrònica del Vallès, Vicenç Viaplana, Helena Pielias i el grup Electropark de la Colla dels Blaus. 
 

Edicions locals