Cap de setmana sincronitzat a la piscina 3 del CNG

250 alevins es disputaran el Campionat d'Espanya Promoció

Esports

Dissabte i diumenge, 35 clubs de tot l’estat i un total de 250 sincronistes disputaran a la piscina 3 del Club Natació Granollers (CNG) el Campionat d’Espanya Aleví Promoció de natació sincronitzada. És un campionat al qual hi accedeixen els segons equips del clubs i els clubs que no s’han classificat per al Campionat d’Espanya Aleví.

Aquesta és la segona edició i l’interès ha sigut exponencial, ja que s’ha doblat el nombre d’inscrits respecte a l’any passat. L’estatal, enguany, s’ha tancat a 12 equips. El CNG participarà en aquesta competició en totes les modalitats existents.

Èxits alevins i juvenils
D’altra banda, el cap de setmana es va disputar el Campionat d’Espanya aleví, juvenil i sènior de natació sincronitzada on el CNG va aconseguir un total de 10 medalles. En categoria juvenil, van guanyar l’or en la final de combinat en rutina lliure i en la final per equips. Èlia Calvo va obtenir el bronze al solo a molt poca distància de la plata, i en la final de duo, el CNG va aconseguir la segona i la tercera posició amb les parelles Oriana Alejandra Carreras i Abril Conesa –plata– i Clara Arboix i Èlia Calvo –bronze-.

Els resultats de les alevines també van ser excel·lents, adjudicant-se la final per equips, les dues medalles de Valeria Parra –or en figures i plata en solo–, un segon lloc en la final combinada i un bronze en la final de duo amb la parella Rita Sugranes i Valeria Parra.

Edicions locals