Partits i entitats seran dijous a la plaça de les Hortes en defensa del referèndum

Hi intervindran José Téllez, Eulàlia Reguant i Manuel Delgado

Política

Dijous entitats i partits sobiranistes sumaran esforços en defensa del referèndum de l'1 d'octubre sota el nom de Granollers decideix des de baix i amb un acte protagonitzat per José Téllez, Eulàlia Reguant i Manuel Delgado.


Dijous (19.30 h) la plaça de les Hortes acollirà les intervencions del portaveu de Guanyem Badalona en Comú i primer tinent d'alcalde de Badalona, José Téllez; la diputada al Parlament de la CUP-Crida Constituent, Eulàlia Reguant, i l'antropòleg i històric del PSUC i del Partit Comunista, Manuel Delgado.

L'acte, organitzat per diferents persones i col·lectius d'esquerres de la ciutat, servirà per donar el tret de sortida a una campanya en defensa del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre i de la República Catalana construïda des de baix. 

Possible acció a les portes del ple
Membres de partits i entitats sobiranistes han avançat que treballen en la possibilitat que hi hagi una acció conjunta el dimarts 25 de juliol, coincidint amb el ple en què s'ha de debatre una moció presentada pel PP contrària al referèndum.

Edicions locals