El Xiprer celebra la festa major tot commemorant el 20è aniversari

Va tenir lloc aquest dissabte amb la celebració de diversos actes lúdics i socials, i un sopar de gala

Societat

La casa d’acollida El Xiprer va celebrar aquest dissabte la festa major. En aquesta ocasió la festa tenia un caràcter especial en coincidir amb la commemoració del 20è aniversari.
 

Com ja és habitual, la seva seu del carrer Josep Umbert va obrir les portes des de primeres hores del matí i al llarg de tot el dia es van fer diverses activitats de caire  lúdic i social amb la massiva participació d’usuaris, voluntaris i membres d’Amics d’El Xiprer.
 
En aquesta ocasió, el programa presentava uns quants actes, entre els quals un esmorzar de forquilla, un dinar de festa major, un sopar de gala especial, els campionats de petanca i de dòmino i diversos jocs infantils.
 
Com ja va passar fa uns dies amb motiu de la trobada de voluntaris –més de 130 actualment- no va faltar el tradicional pastís d’aniversari.
 
Mercè Riera, fundadora d’El Xiprer juntament amb el seu marit Xavier Quincoces, va agrair un any més “l’ajuda que rebem diàriament per part dels voluntaris, dels Amics d’El Xiprer i de les empreses col·laboradores”. “Gràcies al seu esforç i ajuda  és possible seguir fent el camí que ara fa 20 anys ens vam proposar”, va dir també.  

Edicions locals