El Club Taekwondo fa el ple al Campionat de Catalunya Junior

Els 12 competidors de l’equip van fer metall per l’escola de Manel Ribot

Esports

Diumenge es va celebrar al complex esportiu de la Mar Bella, a Barcelona, el Campionat de Catalunya Trofeu Promoció júniorde Taekwondo. El Club Taekwondo Granollers hi va participar amb 12 alumnes i tots es van endur medalla: 5 d’or per Silvia Llavina, Marina López, Claudia Heredia, Pau Ros i Pau Vaqué; 4 de plata, per Monica Bert, Javier Valiente, Joan Reche i Ot Vidal, i 7 bronzes, per Dúnia Lopez, Daniel Andreu i Arnau Oliveras.

Manel Ribot, mestre del club, reconeix que, “anàvem amb bones sensacions i esperàvem resultats, però potser no tant. La veritat és que és una gran satisfacció quan veus totes aquelles medalles després d’anys d’entrenaments i d’esforç”. Afegeix que, “molts dels que van competir els he vist créixer i ara em fa molta il·lusió poder-los veure competir i guanyant combats”.
La categoria júnior abarca joves d’entre 14 i 18 anys i qui guanya el campionat promoció pot lluitar en la categoria absoluta. “De fet, ahir vaig donar la notícia als meus alumnes que tots han estat convocats per la Federació Catalana per anar a entrenar dissabte al CAR de Sant Cugat”, diu el mestre.
El Club Taekwondo es va fundar al 1989 i actualment té més de 350 alumnes. Això sí, són molt pocs els que volen o poden competir. Alguns hi van per fer classes de defensa personal, però “la majoria practiquen les arts marcials pel simple fet que són un dels millors esports que es poden fer per mantenir en forma tant el cos com la ment”, assegura Ribot. 

Edicions locals