Els bars de Roca Umbert i del Gra canvien la concessió

A partir d’agost seran gestionats pels propietaris del bar La República de Santa Agnès i pel Gato Verde d’Apadis, respectivament

Societat

Els bars de la Troca de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i del Gra, gestionats per empreses privades, canviaran de direcció aquests últims dies del mes de juliol. El primer, gestionat per L’Olla S.C.P. des de cinc anys i mig, amb Cristian Sagarra i Roger Maspons al capdavant, tancarà aquest dijous. Un nou rumb professional dels dos màxims responsables del projecte ha fet que hagin decidit no presentar-se al concurs convocat per l’Ajuntament per renovar la concessió de l'espai. 
 

Al llarg d’aquests cinc anys i mig en el qual han gestionat el bar, Sagarra i Maspons han aconseguit revitalitzar un espai amb la col·laboració de quatre persones més. Tots dos valoren l’experiència “com molt positiva, ja que ens ha permès guanyar-nos la vida i gaudir d’una proposta que va estretament lligada a la realitat social i cultural de Roca Umbert Fàbrica de les Arts”. “A punt de passar pàgina, volem agrair a tots els amics i clients que ens acompanyat en aquest viatge la seva ajuda i col·laboració”, remarquen Maspons i Sagarra.
 
El bar passarà a ser regit, a partir del 21 d’agost, pels propietaris del bar La República de Santa Agnès de Malanyanes. Una de les novetats que incorporarà el nou servei passarà per l’obertura del bar els diumenges al matí i la realització de diverses activitats culturals que giraran a l’entorn de la gastronomia.
 
El Gra serà gestionat pel Gato Verde d’Apadis
El bar de l'equipament juvenil  Gra de la plaça de l’Església també canvia de direcció després de sis anys de funcionament per part de la mateixa empresa. Aquest dijous serà l’últim dia en què obrirà sota la direcció de la societat Simfonia, representada per Guadalupe Nieto. En aquest bar hi treballen normalment vuit persones, la majoria joves de la ciutat.
 
Els seus responsables assenyalen que “segurament obrirem més endavant un establiment de similars característiques al centre de la ciutat, perquè hem comprovat que hi ha negoci i que es pot treballar oferint preus populars”. En aquest cas, han estat ells mateixos els que hi han renunciat. “Nosaltres estem satisfets per la tasca realitzada, ja que hem aconseguit que la gent hi entri sense por i participi dels grans avantatges de la terrassa i dels nostres preus populars”, afirma l’encarregat del negoci.
 
Ara, el bar romandrà tancat del 31 de juliol al 15 de setembre, data en la qual iniciarà una nova etapa que vindrà determinada per la gestió d’Apadis a través del Gato Verde, entitat que també gestiona des de fa un any el bar del Teatre Auditori. 
 

Edicions locals