Animada ballada de sardanes amb motiu de la festa de Santa Anna

Organitzada per l’Agrupació Sardanista ha comptat amb la participació de la Cobla Ciutat de Granollers

Societat

Centenars de persones han assistit aquest dimecres al vespre a la ballada de sardanes organitzada tot just davant la capella de Santa Anna, per l’Agrupació Sardanista de Granollers amb motiu d’aquesta festivitat.
 

Com en anteriors ocasions, la ballada ha comptat amb la participació de la Cobla Ciutat de Granollers, una formació consolidada. Amb una gran assistència de balladors van tocar peces dels compositors Josep Farràs (Sant Climent Ciutat Pubilla), Montserrat Pujolar (Amb l’esperit vibrant), Albert Taulé (Noves arrels). Joan Jordi Beumala (Petits laietans). Vicenç Bou (Torroella vila bella). Carles Santiago (Petits Brots i llavor), Enric Gratacós (Nani), Rafael Cabrises (Cap de Creus), Jaume Bonaterra (Sota el mas ventós) i d’Enric Morera (La Santa Espina).
 
La Cobla Ciutat de Granollers es va presentar oficialment el dissabte 5 d’abril de 2014 amb motiu de la inauguració dels Jardins Salvador Casanova i Grané al carrer de Sant Jaume a l’espai ocupat antigament per l’empresa Can Comas.
 
Com ja és tradicional, durant la ballada van ser moltes les persones que van visitar la capella per tal de tocar la campana.
 
 

Edicions locals