Obert el concurs de samarretes amb motiu de la caminada per la salut mental

El premi consistirà en l'estampació del disseny escollit i un premi en metàl·lic de 100 euros

Societat

 Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra a l'octubre, la Taula de Salut Mental de Granollers convoca una nova edició del concurs de disseny de samarretes amb una finalitat doble: fomentar la creativitat i la imaginació, i alhora, sensibilitzar la població sobre la malaltia mental, un trastorn que pateix, ha patit o patirà una de cada quatre persones a tot el món. 
 


El disseny escollit s'estamparà en una samarreta que rebran els participants a la caminada popular que es farà el dia 22 d'octubre, amb sortida i arribada al parc Torras Villà. El termini per presentar-se al concurs, obert a majors de 16 anys, acaba el 30 de setembre. Els treballs s'enviaran a l'adreça: samarretacaminadasalutmental@gmail.com. 

El disseny que es presenti haurà de ser inèdit i incorporar la frase “Caminada per la Salut Mental Granollers 2017”. El jurat estarà format per representants del Centre de Salut Mental Benito Menni, l’Ajuntament de Granollers, Intress, Fundació Lar i associació Activament.

El premi consistirà en l'estampació del disseny escollit i un premi en metàl·lic de 100 euros. El veredicte es donarà a conèixer el dia 22 d'octubre en el marc de la caminada. 
 

Edicions locals