Una plaça de les Hortes més guarnida rebrà orquestres, cobles i havaneres

Les formacions Klam, Belle Epoque, Montgrins i miven posaran la música a l’espai decorat

Cultura

La plaça de les Hortes és, des de fa uns anys, l’espai per al ball més tranquil. Enguany, a més, estarà més guarnida que mai i recuperarà l’ambient dels antics envelats amb una decoració més retro. Com sempre serà l’espai per a les orquestres, les havaneres i les cobles de sardanes.


La banda encarregada d’obrir els vespres a la plaça serà l’Orquestra Klam, que versionarà un repertori de música dels 60, 70 i 80 i alguns temes més populars de la música actual. Tot gràcies als seus cinc músics i a les quatre veus femenines que interpreten el temes.

Divendres li prendrà el relleu l’Orquestra Belle Epoque, una formació tarragonina amb una àmplia trajectòria dalt dels escenaris, que trepitgen des de l’any 1994. Fundada pel saxofonista i cantants Toni Jiménez, la Belle Epoque ofereix un concert elegant i diferent, adreçat a totes les edats per poder ballar fins entrada la nit.

Dissabte serà el torn de la Internacional Orquestra Montgrins, que animarà la nit a la plaça. 

Finalment, la música feta a Granollers tancarà l’escenari diumenge. El grup local Miven porta més de 50 anys dalt dels escenaris. La formació dels germans Bonaventura i Miquel Martínez oferirà, com fa cada any, una tarda de ball a la plaça de les Hortes, l’última tarda de festa major.

D’altra banda, divendres serà el torn de les havaneres amb el Grup Barcarola, una formació nascuda l’any 1993 a Vilassar de Mar fruit de la unió de diversos músics i cantaires de la comarca al servei de l’havanera des del 1982. 

Edicions locals