Cita amb les aules per a més de 9.000 escolars

Avui al matí s’han produït a les entrades dels centres escolars les tradicionals trobades entre els nens i nenes després de passades les vacances

Societat

Els nens i nenes de Granollers han tornat aquest matí a la seva habitual cita amb les aules. Passades les vacances d’estiu, els escolars han carregat les seves motxilles i acompanyats dels seus pares s’han concentrat puntuals a l’entrada dels centres d’ensenyament.
 

A Granollers seran més de 9.000 els alumnes que comencen les classes als centres públics i concertats. Fa uns dies, el regidor d’Ensenyament, Francesc Arolas, es referia a “la normalitat general” amb la que comença aquest nou curs. Amb tres nous cicles d’FP, cal destacar el fet que l’IES Marta Estrada iniciï el curs amb obres d’ampliació i millora que han de finalitzar el mes de gener.
 
Durant l’estiu, l’Ajuntament ha portat a terme diverses millores en uns quants centres. En el cas dels centres concertats, cal destacar la nova entrada que ha habilitat a l’Avinguda Sant Esteve l’Escola Pia després de molts mesos en obres. 
 

Edicions locals