Els titelles protagonitzen la nova temporada de la Roda d'Espectacles Infantils

De l'1 d'octubre al 19 de novembre la Casa de Cultura Sant Francesc acollirà cinc espectacles

Cultura

L’espectacle de titelles Carretó de contes, de la companyia Festuc Teatre, inaugurarà la Roda d’Espectacles Infantils, organitzada per l'Associació Cultural, diumenge 1 d'octubre, a les 17.30 h, a la Casa de Cultura Sant Francesc. Carretó de contes és la història d’una formiga que no sap fer-se gran. Un viatge al món dels insectes que ajudaran la Rodoneta, la protagonista, a trobar el seu camí. L'edat recomanada de l'obra és a partir de 2 anys. 


Les titelles hi seguiran sent present a la resta d'espectacles programats com el que portarà Teatre Nu sota el títol Maure el dinosaure, el 29 d'octubre. La Martina és una nena petita, valenta i pèl-roja, i en Maure, un dinosuaure blau, gros i de punxes blanques. Són amics inseparables i comparteixen jocs, somnis i aventures. La companyia de Teatre Nu apropa un espectacle que, amb humor i tendresa, juga amb els objectes i viatja constantment de la imaginació a la quotidianitat i dels somnis a la realitat, i crea un joc escènic amb el qual s’acosta al món dels infants.

El 12 de novembre, l'espectacle Jai el mariner, de Zipit Company, presentarà tres comediants que van de port en port explicant aventures de mar. Arriben per narrar la història de Jai, el mariner i el seu viatge cap a l’amor de la bonica Marie Claire, la noia del far que eleva els seus sentits amb el seu bell cant
 
La companyia Petita Brownie presentarà, el 19 de novembre, un espectacle delicat i sensorial d’un dels clàssics de tots els temps, El Patufet. Amb la interpretació de Susanna Rubio, actriu amb gran experiència amb el públic infantil i amb ampli currículum en les arts escèniques, el grup presenta aquesta història sobre en Patufet, aquell nen petit com un gra d’arròs, a qui la seva mare deixa un dia que vagi a comprar tot sol a la botiga d’en Josepet.
 
Finalment, i centrant-se més en la música, Pep López presentarà Per terra de dracs el 15 d'octubre. Es tracta d'un espectacle que combina música, dibuixos animats i contes curts, tot plegat amanit amb molt d’humor. Una història que té com a protagonistes la Martina i en Dídac els quals, tot remenant calaixos, troben un llibre sobre dracs i altres éssers mitològics que els fa descobrir altres mons llunyans i instruments musicals d’altres cultures.Un espectacle multisensorial, delicat i de gran força visual.
 
Totes els espectacles, que començaran a les 17.30 h a la Casa de cultura Sant Francesc, estan recomanats a partir dels 2 anys excepte el de Per terra de dracs i el de Jai el mariner que es recomana a infants a partir de 3 anys. 

Les entrades ja són a la venda. 
 

Edicions locals