Les obres del tram nord del carrer Girona començaran dilluns

Els treballs es faran per fases per minimitzar les molèsties a qui hi transita, i s'eliminaran places d'aparcament al voltant de la plaça del Magraner

Societat

Les obres d'urbanització del tram nord del carrer Girona començaran dilluns. En tractar-se d'una via molt llarga i transitada, els treballs es faran per fases per minimitzar les molèsties. Així, s'iniciaran en el tram entre els carrers Juli Garreta i Pere el Gran.


Els primers treballs començaran amb la substitució d'un tram del col·lector del clavegueram de 54 metres de llarg en l'àmbit nord de l'obra. Aquest fet provocarà la restricció de la circulació de vehicles durant la setmana del 18 al 25 de setembre, que passarà de dos carrils per sentit a un per sentit, en el tram comprès entre els carrers de Juli Garreta i Montcada.

La segona fase serà la de la part que va des del carrer Pere el Gran fins al pont del barri Bellavista de les Franqueses. Seguidament s'emprendran les obres del tram entre el pont i el carrer Apel·les Mestres. I, finalment, es faran les del tram que arriba fins al carrer Francesc Ribas, i que inclouran treballs de substitució del tub de la xarxa general d'aigua potable entre els carrers de Francesc  Ribas i el carrer de l'Hospital.

D'altra banda, s'eliminaran algunes places d'aparcament al voltant de la plaça del Magraner, on s'instal·laran les casetes d'obra.

Posteriorment es preveu tallar el trànsit a la cruïlla amb Juli Garreta. No obstant, un cop acabada la substitució del col·lector de clavegueram, es preveu que no s'hagi de tallar més la circulació mentre durin les obres.

La durada prevista de tota l'obra és de 12 mesos i la portarà a terme la Unitó Temporal d'Empreses (UTE) Coynsa 2000, SL i Voracys, SL, amb un pressupost de 2.128.294,74 euros (IVA inclòs). La Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció de 1.350.000 euros per al projecte, mentre que l'Ajuntament de Granollers finançarà la resta de la inversió.

Edicions locals