Àlex Sastre demana a l’equip de govern que “no interfereixi en la campanya electoral”

El PDeCAT-Demòcrates afirma que “l’1-O es podrà votar a Granollers amb la màxima normalitat”

Política

“La reacció de l’alcalde Josep Mayoral a la convocatòria de referèndum no és la que haguéssim tingut nosaltres en cas de governar la ciutat. Nosaltres hauríem signat el decret de suport al referèndum i hauríem cedit els locals que depenen de l’Ajuntament independentment de la seva naturalesa”. Amb aquestes paraules iniciava ahir a la tarda a la Porxada, Àlex Sastre, portaveu municipal del PDeCAT-Demòcrates, la valoració que fa el seu grup sobre alguns dels últims esdeveniments relacionats amb el procés i anunci de la celebració del referèndum. En aquesta ocasió, Sastre va estar acompanyat pels regidors  Eugènia Llonch i Oriol Vila. 
 

Bona part de les seves explicacions es van centrar en la manera com gestiona l’alcalde Mayoral tot allò que té a veure amb el referèndum de l'1-O. Sastre va assenyalar –“és de justícia dir-ho”–, el fet que l’Ajuntament hagi col·laborat amb la Generalitat tot i deixar clar que no cediria els locals municipals, per buscar d’altres alternatives.
 
El portaveu del PDeCAT-Demòcrates va repetir que, malgrat aquesta situació, “a Granollers podrem votar amb la màxima normalitat”. El principal objectiu d’aquest partit es centra ara en la celebració del referèndum “per garantir el dret a vot de tots els granollerins”.
 
Durant els propers dies de campanya electoral, els representants del PDeCAT portaran a terme, de anunciar Sastre, diverses iniciatives, tot destacant la presència a la ciutat els propers dies 20 i 21, de Toni Castellà i de Jordi Turull, respectivament.
 
Sastre va fer públic el seu desig que l’alcalde Mayoral faci una crida als granollerins per participar en el referèndum massivament. “Aquest és l’únic referèndum que podem tenir amb un estat repressor com l’espanyol. El moment és ara”, va afirmar
 
Per acabar, Sastre va dir que “de la mateixa manera, també demanem a l’alcalde i a l’equip de govern que no interfereixin en la plena normalitat de la campanya electoral, malgrat les peticions judicials que volen prohibir la llibertat d’expressió i, fins i tot, de reunió”.
 

Edicions locals