Espai Milnotes inaugura un nou local i amplia activitats

El centre de formació en arts escèniques artístiques i dansa que dirigeix Joan Garrido, s’instal·la al carrer Princesa

Cultura

El centre de formació en arts escèniques, artístiques i dansa, que dirigeix Joan Garrido i que fins ara tenia la seu al carrer Miquel Ricomà, ha inaugurat diumenge al vespre les noves instal·lacions que ocuparà a partir d’ara al carrer Princesa, 36. 
 

L’escola va ser fundada per l’actor Garrido l’any 2000 i des d’aleshores s’ha caracteritzat per ser un motor de creacions, d’actuacions en directe, de muntatges musicals i diverses produccions pròpies d'èxit. El seu objectiu és fomentar la participació de persones en el coneixement de les arts escèniques, tot estimulant la creativitat pròpia i col·lectiva.
 
Tot coincidint amb la inauguració de la nova seu, Espai Milnotes ofereix un ampli serveis de propostes que van des de l’educació en les arts escèniques i la dansa per a gent de totes les edat, fins a l’organització i participació en esdeveniments socials de tot tipus: festes i casaments, entre altres.
 
El seu equip artístic està format per Yolanda Vargas, Joan Muntal, Cristina Molina, Sara Pastor, David Gómez, Dani Bernabé, Benjamí Conesa, Esteve Rovira, Carlos Lucas, David Ferrer, Neus Garcia i Carmen López.
 
L’acte d’inauguració del nou local ha tingut lloc diumenge al vespre amb la presència, entre altres personalitats, de l’alcalde.

Edicions locals