El fundador de Maxchief Europe anima els empresaris a “jugar en el tauler de joc del món”

L’economista granollerí explica la seva experiència empresarial d’èxit en un acte organitzat per la UEI-Cerclem

Economia

L’empresari i economista granollerí Pep Garcia, fundador i director de l’empresa Maxchief Europa –dedicada a la fabricació i venda de mobiliari, i amb seu a Llinars del Vallès–, explicava dimarts davant una vintena d’empresaris, algunes de les claus que han fet que la seva empresa sigui present actualment a més de 80 països del món.
 


Fundada l’any 2008, va néixer com un projecte empresarial conjunt amb una societat de Taiwan i amb una divisió clara, ha explicat Garcia, pel que fa a les seves singularitats. “Nosaltres vam néixer globals: fabriquem a Xina, dissenyem a Barcelona i venem a tot el món” ha dit.
 
En aquests vuit anys de singladura, l’empresa ha augmentat progressivament la seva presència en els mercats internacional a base d’una estratègia comercial basada, ha destacat, “en la qualitat, en la gamma de productes diversos i el servei, que va molt més enllà de la venda”.
 
L’empresari granollerí ha animat als assistents a anar més enllà de la internacionalització, un fet que els permetrà “tenir un ADN propi i jugar en el tauler del món”. Tot i destacar la importància que té el fet que hagi augmentat el nombre de les empreses exportadores, que l’any 2016 van passar de 100.000 a 150.000 en tot l’Estat espanyol segons ha recordat Joan Díaz, president de la UEI, Garcia ha apostat per la globalització dels negocis.
 
Per al fundador de Maxchief Europe, “la  comunicació amb els clients a través de tots els sistemes possibles i de les xarxes socials esdevé un aspecte importantíssim”. En el seu cas, la pàgina web de l’empresa ofereix l’oportunitat de conèixer els seus productes i els serveis que hi ofereixen, en 24 idiomes, i es mostren actius també a Facebook i a Twitter.
 
Actualment, hi treballen amb dues marques, Zowum i Newstorm, “per tal de concretar clarament les nostres propostes ben diferenciades”. L’empresari granollerí ha destacat que “el fet de fabricar a Xina no els eximeix de complir amb les més exigents normatives de control i qualitat, fet que constatem amb la bona acceptació que tenen els nostres productes”.
 
Garcia ha tingut l’oportunitat d’explicar la seva experiència empresarial, amb motiu de l’acte organitzat aquest dimarts al matí a l’Hotel Granollers, per la Unió Empresarial Intersectorial (UEI). Hi han assistit, entre altres, Pepita Maymó (Ballestas Maymó), Josep Maria Lloreda (KH Lloreda), Xavier Messeguer (KO Sports), Carles Datsira (La Gleva), Joan Palé (Quality Assessment Enterpises), Mireia Cammany (Epidor), Josep Bruguet (Estabanell Energia), i l’alcalde, Josep Mayoral.
 

Edicions locals