L'AEP Congost i Jordi Camp instal·la un desfibril·lador per als polígons

S'unicarà a l’exterior del Parc de Bombers de l’Avinguda Sant Julià el proper dimarts a les 15 hores

Societat

L’associació d’empresaris i propietaris del polígons industrials Congost i Jordi Camp, representada i gestionada per PIMEC Polígons, instal·larà el proper dimarts (15 h), un desfibril·lador (DEA) al Polígon Congost, situat estratègicament per tal de donar cobertura als dos sectors que agrupa l'entitat.
 


Amb l’objectiu d’oferir una actuació pràcticament instantània en cas d’insuficiències cardíaques, l'AEP Congost i Jordi Camp, amb la col·laboració de l’Ajuntament i dels Bombers, ha dotat als Polígons Industrials d'un Desfibril·lador Extern (DEA), que s'instal·larà a l’exterior del Parc de Bombers (avinguda Sant Julià, 113-115).
 
Els responsables de la iniciativa consideren que “d’aquesta manera serà accessible al públic en general i fàcilment utilitzable en cas d'emergència cardíaca en qualsevol dels dos polígons”.
 
L'aparell, un Desfibril·lador Semiautomàtic Cardiac Science G5, s'encarrega d’avaluar el ritme cardíac i dona les instruccions a seguir mitjançant veu i text, guiant al reanimador al llarg de tot el procés de desfibril·lació. 
 
S’estima que les possibilitats de sobreviure en cas d’un atac de cor disminueixen un 10% per cada minut que passa sense assistència mèdica adequada, el que fa que sigui encara més important una ràpida actuació.
 
L'AEP Congost i Jordi Camp portarà a terme dimarts un taller i demostració a Can Muntanyola, i es parlarà de què és una aturada i com hem d'actuar per ajudar algú que la pateix, així com també es faran pràctiques de reanimació.
 

Edicions locals