Amics de la Unió interpreta 'Cantem' en solidaritat amb Mans Unides

El Cor de Cambra i el Cor jove actuaran al Centre Cultural

Cultura

Amics de la Unió mostrarà aquest dissabte la seva solidaritat i oferirà un concert per ajudar Mans Unides a recaptar fons per ajudar uns 300 camperols de Mèxic a obrir una agrobotiga que els permeti comercialitzar els seus productes i sortir de la pobresa.


Així, el Centre Cultural acollirà dissabte (20 h) l’espectacle Cantem del Cor de Cambra de Granollers, que presenta un repertori variat a partir de músiques tradicionals d’arreu d’Europa amb arranjaments actuals i innovadors. Un repertori a capella, que va des de cançons tradicionals angleses com Danny Boy fins a El Cant dels Ocells, passant per diferents estils com l’onomatopeica Il est bel et bon de Pierre Passereau o l’havanera A tu lado de Javier Busto.

En aquesta ocasió el Cor de Cambra, dirigit per Josep Vila Jover, comptarà també amb el Cor Jove Amics de la Unió, sota la batuta de Marta Dosaiguas.

Tot plegat ha de permetre omplir el Centre Cultural de persones que vulgui col·laborar amb Mans Unides amb un donatiu solidari per al projecte a Mèxic.

Aquest programa, que va ser estrenat la temporada passada sota la direcció de Johan Duijck, es podrà veure també en diversos escenaris de la comarca. De fet, el 27 d’octubre el Cor de Cambra serà al Centre Cultural de Vilanova del Vallès, i el 25 de febrer, al Teatre Auditori de Llinars.

Edicions locals