Cambridge School prepara berenars solidaris en benefici de Mans Unides

La iniciativa arriba a les vuit escoles de la comarca i a més de 3.000 persones

Societat

Cambridge School es prepara, un any més, per als berenars solidaris en benefici de Mans Unides, que enguany recapta diners per a una agrobotiga a una zona rural del sud-est de Mèxic. Com cada any, les vuit escoles del Vallès Oriental conviden alumnat, familiars, professorat i personal de Cambridge School a participar d'aquesta iniciativa, que començarà dimecres i s'allargarà fins divendres.


A partir de les 17 h de la tarda a qualsevol de les vuit escoles de Cambridge School –Granollers, Caldes, Cardedeu, la Garriga, la Roca, Mollet, Parets i Sant Celoni– qui vulgui podrà col·laborar en l'acte solidari, ja sigui cuinant i portant galetes, pastissos, pizzes o altres productes per vendre, o bé portant diners per adquirir el berenar casolà que alumnes i treballadors cuinaran –amb un donatiu d'1 euros–.

A més, a Granollers també farà un esmorzar solidari dissabte, a partir de les 9 h i amb tot l'alumnat. “Hem decidit repetir aquesta iniciativa per segon any consecutiu a totes les nostres escoles, perquè l’any passat fa ser tot un èxit, vam aconseguir recol·lectar més de 1.300 euros per a Mans Unides en un ambient molt festiu i agradable per a tothom”, afirma Sarah Edge, directora general de Cambridge School.

A aquesta iniciativa s’hi sumarà el personal i professors nadius de Cambridge School, que sumen més d'un centenar de persones.

Edicions locals