TV3 emet el documental 'Treballar després de la crisi', d'una productora granollerina

El treball de 'El Videocassette' es podrà veure el dimarts (21.50 h) al programa 'Sense ficció'

Societat

TV3 emetrà al programa 'Sense ficció' de dimarts a la nit (21.50 h) el documental Treballar després de la crisi, un treball de la productora El Videocassette, instal·lada a Roca Umbert.


Es tracta d'un documental de 50 minuts que analitza com afectarà l'arribada de robots i d'intel·ligència artificial als llocs de treball, en la que alguns anomenen la Quarta Revolució Industrial: "pren com a punt de partida la situació de crisi duríssima que ha patit l'Estat espanyol, i que segons algunes veus ja està en vies de superació, i com això s'encavalca amb la tendència mundial d'implantar tecnologies avançades en l'àmbit laboral", explica Jaume Ginestà, director de Treballar després de la crisi. "El documental analitza casos pràctics, com implantacions tecnològiques en àmbits tradicionalment reservats als humans, com la cura de persones grans, els call centers o la conducció. En paral·lel, segueix un curs de programació per a persones aturades que s'ha fet a Balaguer", apunta.

A més de Jaume Ginestà com a director, el documental ha estat realitzat per Gerard Franch - fundador, juntament amb Ginestà, de la productora El Videocassette- i Arnau Monràs s'ha encarregat del guió. 

El Videocassette és una productora de continguts audiovisuals especialitzada en la realització de documentals. Està instal·lada a Roca Umbert i des de l'any 2009 ha produït treballs com Marihuana. Entre el verí el fàrmac, Univers Guissona o 295 dies, tots emesos per Televisió de Catalunya. Tant Franch com Ginestà s'han mostrat "contents" que el programa Sense ficció emeti el seu documental, a més, en horari de prime time.

Edicions locals