L’AV Can Bassa lamenta que “el BBVA hagi marxat del barri sense deixar ni un caixer automàtic”

Els veïns que utilitzaven els serveis d’aquest banc s’han de desplaçat ara a l’oficina de la plaça Serrat i Bonastre

Societat

Els veïns del Barri Can Bassa que utilitzaven l’oficina del BBVA situada al carrer Montserrat Roig per a les seves operacions bancàries saben ja de les dificultats què comporta haver de desplaçar-se fins al carrer Serrat i Bonastre per realitzar les tasques que fins fa uns dies feien a prop de casa.
 

El BBVA no ha tingut en compte les peticions de centenars de veïns que, per mitjà de l'Associació de Veïns de Can Bassa, van signar perquè l'oficina del barri no es tanqués.
 
Els veïns van demanar als responsables del banc que “deixés almenys un caixer obert per no causar problemes de desplaçament a les persones grans, especialment”. “Vam rebre una carta dient-nos que prenien nota de la nostra petició i que ens dirien alguna cosa, però a l’hora de la veritat, l’única resposta que hem rebut és la del tancament”, diu el president de l'AV, Juan Valero.
 
Amb aquesta decisió, Can Bassa, amb una població de prop de 4.000 persones, perd l’única oficina bancària que operava al barri. Per a Valero, “la seva marxa constitueix una pèrdua important, ja que oferia un servei de barri del quals es beneficiaven els propis veïns i també el sector comercial”. 
 

Edicions locals