Tot a punt per a la sisena edició del Fantastik Granollers

El Centre Cultural acollirà el festival del 17 al 19 de novembre

Cultura

El Centre Cultural acollirà des d'aquest divendres i fins diumenge la sisena edició del Fantastik Granollers, el festival de cinema fantàstic i de terror de la ciutat. 


Enguany, 450 curtmetratges s'han presentat al concurs del Fantastik, d'entre els quals se n'han escollit 24 finalistes -14 de ficció i 10 d'animació-. Els curtmetratges opten a diversos premis, com el de millor curt, millor actriu o actor o millor banda sonora. També hi ha el premi del públic, on el espectadors podran votar in situ el millor curt. A més, durant els tres dies de festival es projectaran sis pel·lícues, com la gallega Dhogs o les pel·lícules d'inspiració manga I'm a hero i Museum

A la mostra que cada any acull el hall del Centre Cultural s'hi exposaran enguany una quinzena d'obres de l'artista granollerí Andreu Zaragoza. A més, també hi haurà un espai gastronòmic amb una barra a càrrec de Can 60.

L'any passat, unes 400 persones van passar pel festival, una xifra que l'organització espera mantenir o superar. "És un gènere que està molt de mode, ho podem veure en sèries d'exit com Stranger Things o Black Mirror. El públic no fa més que créixer", apunta Ramon Daví, codirector del Fantastik. 

Al web del festival es pot consultar tant la programació com l'horari de les projeccions. També s'hi poden comprar les entrades. 

 

Edicions locals