Ciutadans reclama que es retiri el llaç groc de la façana de l'ajuntament

Cs considera el símbol de la llibertat dels presos polítics catalans com un "llaç partidista" que "condueix a la divisió"

Política

El grup de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Granollers ha demanat al govern municipal que retiri el llaç groc de la façana del consistori i "qualsevol pancarta o llaç partidista" perquè "no representa tots els veïns i perquè el govern hauria de donar exemple i ser el primer en respectar les decisions judicials, encara que no les comparteixi", diu el regidor Roberto Carmany.


El regidor de Cs diu que els ajuntaments "no poden fer-se servir com a eina política d'uns pocs" i insta a dedicar els esforços municipals a "solucionar els problemes reals dels granollerins".

Carmany diu que el govern local no hauria de "dedicar-se a posar en dubte les decisions judicials, tot posant de manifest, a més, la diversitat de criteris que hi ha dins el PSC".

D'altra banda, Cs es queixa que no ha rebut resposta a la seva sol·licitud, de fa un mes, de "fer complir l'ordenança cívica en relació a les contínues iniciatives d'enganxades massives de cartells, incentivades per partits i organitzacions independentistes".

Edicions locals