Jovent Ignorat prepara el cap d'any amb el grup de versions Sixtus

L'entitat ha posat avui a la venda les entrades de la Revetlla a la Fàbrica, a la Nau B1

Cultura

L’associació Jovent Ignorat torna a organitzar el Cap d’Any Jove a Granollers sota el nom de la Revetlla a la Fàbrica, una vetllada que se celebrarà a la sala Nau B1 de Roca Umbert. La festa, que inclourà música en directe i punxadiscos, començarà a l'1 de la matinada. Les entrades s'han començat a vendre avui, dilluns, i només es poden comprar per internet. L'any passat es van exhaurir en només tres dies.


L’organització celebrarà la 14a edició d’aquesta festa i enguany farà tres anys que l’entitat va canviar el pavelló d’esports El Parquet per la Sala NauB1, en una aposta per un format més reduït. La música en directe i punxadiscos seran els protagonistes durant tota la nit. Sixtus, serà l’encarregat de donar la benvinguda al 2018. El grup osonenc amb tocs del Bages s’ha consolidat com una de les bandes de versions més festives i amb versions de grups reconeguts actuals sense oblidar els clàssics de sempre. Per continuar la festa i fins a les 7 de la matinada, s'ha confiat en PD Pausa, el punxadisc de la Disco Inferno de la festa major.

L’organització recorda que les portes al recinte s’obriran a la 1 de la matinada, l’accés serà recomanable a partir dels 21 anys, se seguirà mantenint el servei de guarda-roba, es donaran obsequis durant tota la nit i s’acabarà la festa amb un esmorzar. El preu de l'entrada és de 15 euros.

Edicions locals