La llista de Pujadas és l’única candidata a la presidència del BMG

Avui s'ha reunit la junta electoral per estudiar les possibles llistes i emetre un comunicat

Esports

Dilluns acabava el termini per a la presentació de candiratures a la presidència del BM Granollers i només es va presentar la llista de Josep Pujadas, el fins ara president de l’entitat. 

Dimarts al matí s’havia de reunir la junta electoral per estudiar les possibles llistes. Un cop estudiades, havia d’emetre un comunicat indicant quines havien passat el tall i eren candidates a presidir l’entitat. A les 9.30 h del dimarts, la junta informava que “l’única candidatura presentada correctament, en temps i forma es l’encapçalada per Josep Pujadas i Maspons”. Per aquest motiu, l’assemblea extraordinària convocada per el dia 14 –en la que s’havia de decidir el dia de les eleccions– quedava suspesa “degut a l’absència d’altres candidatures, i s’obre el termini de 3 dies estipulat segons l’article 46.n dels Estatuts del club BM Granollers per a presentar possibles reclamacions o impugnacions”. 

El comunicat també informava que “en el cas que durant aquest termini no es presentin reclamacions a la candidatura encapçalada pel senyor Josep Pujadas i Maspons, quedarà automàticament proclamada com a nova junta directiva del club BM Granollers per al període 2017 - 2021”, ja que fa uns mesos es va canviar els estatuts per tornar a fer les legislatures de quatre anys en lloc dels sis que han durat els últims mandats. 

Edicions locals