Arrimadas: 'Puigdemont ha de deixar de parlar en nom de Catalunya perquè és un espantaocells d'inversions'

La sala petita del Teatre Auditori de Granollers rep la líder de Ciutadans als crits de "presidenta" i acompanyada d'Albert Rivera

Política

La candidata de Ciutadans (Cs) a les eleccions del Parlament del 21-D, Inés Arrimadas, considera que el procés ha perjudicat la imatge del país a Europa i ha demanat al president Puigdemont que "deixi de parlar en nom de Catalunya perquè és un veritable espantaocells d’inversions i empreses".


Segons la líder de la formació taronja, a Brussel·les i a les institucions europees, "Catalunya preocupa perquè és l’antítesi del projecte europeu". Per això, Arrimadas proposa Cs com el projecte que permetrà que "ens tornem a donar la mà entre catalans. Perquè els que vivim a Catalunya sabem que això no és un problema entre Catalunya i Espanya, sinó una fractura entre catalans", assegura.

El presidents de Cs, Albert Rivera, acompanyava la cap de llista a l'acte d'aquest vespre a la sala petita del Teatre Auditori de Granollers, que ha rebut la candidata als crits de "presidenta". Rivera ha assegurat que Arrimadas representa l'únic canvi real que pot succeir a Catalunya després del 21-D , "l’única novetat és que governi un partit constitucionalista i que hi hagi una dona al capdavant de la Generalitat. El canvi serà parlar la llengua que et doni la gana, retolar el teu negoci i educar els teus fills com vulguis. I que la televisió pública no els hi digui feixistes a la majoria de catalans", deia Rivera tot carregant de nou contra el sistema educatiu i TV3.

.

Edicions locals