Jose Solivelles substitueix Càmara a la banqueta de l’EC

El tècnic va presentar la dimisió diumenge després de perdre contra el Figueres

Esports

Des que diumenge, després de la derrota contra la UE Figueres, el club informés a les xarxes socials de la intenció d’Albert Càmara de deixar la disciplina del club, les reunions entre Dani Rizaldos, director esportiu del primer equip, el tècnic i el president, Xavier Abolafio, es van anar succeïnt. Finalment, dilluns a la tarda, el club va acceptar la renúncia de Càmara i intentava incorporar un nou tècnic. 

A les 20.30 h donaven la notícia que Jose Solivelles seria el nou entrenador del conjunt granollerí. “Al matí ja havia parlat amb tres candidats, però finalment ens vam decantar per Solivellas, sobretot per la seva experiència en categories altes i perquè coneix a bona part de l’equip”. Solivelles va començar la temporada al Manresa de Primera Catalana, però va plegar per desavinences econòmiques amb  el club. Abans també havia estat al Sabdell, de Segona B. Des de l’EC es vol insistir en que tenien plena confiança amb la feina de l’entrenador i que “si no hagués sigut per la seva dimisió, la nostra intenció era seguir amb ell, tot i que la veritat és que els resultats no acompanyaven”.  

Objectiu: salvar la categoria
El nou tècnic agafa l’equip en un bon moment. “Només queda un partit abans de les vacances de Nadal i això ens permetrà treballar més tranquils”, diu Jose Solivelles. Vol començar de zero amb tots els jugadors perquè tots tinguin les mateixes oportunitats, però afegeix que “si estem on estem, és per algun motiu i segurament i haurà altes i baixes”. A Solivelles li agradaria fitxar un jugador per a cada una de les línies, tot i que reconeix que el que més li interessa és un davanter amb gol i un migcampista defensiu. Durant els propers dies han de parlar dels possibles noms amb el director esportiu del primer equip, Dani Rizaldos, per tal de concretar les incorporacions i les sortides que hi haurà de cara a aquesta nova etapa del club granollerí.

L’entrenador sap que “serà complicat, però hauríem d’aconseguir acabar la lliga amb, com a mínim, cinc equips darrera nostre, tot i que el dia a dia ens dirà on podem arribar i a què podem aspirar”. 
El conjunt no tornarà als entrenaments fins dilluns, tal com havien pactat amb Càmara, pel que Solivelles aprofitarà per fer “feina de despatx” per ubicar-se i poder afrontar aquesta nova etapa amb totes les garanties.

Edicions locals