In Crescendo i l'OCGr reediten el concert de Nadal de fa dos anys

El repertori inclourà nadales i estàndards de tots els temps arranjats per a cor i orquestra de cambra

Cultura

Diumenge (19 h), el cor granollerí In Crescendo i l’Orquestra de Cambra de Granollers (OCGr) reediten el concert de Nadal que fa dos anys va omplir el Teatre Auditori d’un públic entregat, que va acabar aixecat de les butaques i aplaudint entusiastament. El nou recital reprèn aquell repertori d’èxit –amb estàndards de tots els temps i nadales– i hi incorporarà temes inèdits amb nous arranjaments per a orquestra de cambra.


El repertori serà, doncs, molt ampli i inclourà peces com les clàssiques Suite de Nadal, Jingle Bells i Suite Trencanous; Rather be de Clean Bandit, Imagine de John Lennon, Chandelier de Sia, Boig per tu de Sau, Hallelujah de Leonard Cohen, la tradicional Puff era un Drac Màgic i You’ll be in my heart de Phil Collins, entre altres.

La majoria dels arranjaments vocals i orquestracions han estat fets pel director d’In Crescendo, Lluís Pérez Cansell, que en aquesta ocasió porta també la batuta de l’OCGr. –amb la direcció escènica de Jordi Vilar i el mateix cor–. Alguns temes han estat arranjats i orquestrats per David Foster, Laia Martínez Gelabert, Julen Gerrikabeitia Segura i Audrey Synder. Pérez, Martínez i Gerrikabeitia també cantaran els temes al costat de Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez Cansell, Queralt Barbany, Miquel Fernández, Arnau Oliver, Inés Martí de Veses i M. Rosa Rodríguez.

El concert de fa dos anys es va recollir en un DVD que es va publicar el 2016 i que s’ha pogut comprar al final de cada concert de la gira d’enguany.
Precisament aquell 2015 la formació vocal granollerina havia presentat el seu primer disc Som In Crescendo, després de guanyar el concurs televisiu Oh Happy Day de TV3 el 2014, i que la va portar de gira per Catalunya i Europa, amb més d’una cinquantena de concerts. Aquest 2017 In Crescendo ha presentat un nou disc i espectacle amb el nom Ínfimit, que també s’ha pogut veure als teatres de tot el país.

L’Orquestra de Cambra també està en un bon moment. Amb una trajectòria que està a punt de superar el quart de segle, emprenia aquest novembre la temporada 2017-18. Nascuda de la mà de l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Granollers, la formació –dirigida per Corrado Bolsi– s’ha convertit en l’orquestra resident del Teatre Auditori. Disposa d’una plantilla flexible que li permet abordar estils i repertoris molt diversos de diferents estils i èpoques.

Amb les dues formacions, doncs, prop d’una quarantena de músics pujaran a l’escenari del TAG diumenge per tornar a viure un dels concerts més emotius i reeixits que es recorden els darrers anys del Teatre Auditori.

Edicions locals