Josep Rull: “El 21-D ens toca decidir entre nació o submissió”

L’exconseller de Territori i candidat per Junts per Catalunya es reuneix amb una trentena de persones en un esmorzar de campanya

Política

“L’experiència dels dies passats a la presó d’Estremera ha estat dura i brutal. En el meu cas, sort n’he tingut de compartir cel·la amb l’amic Jordi Turull. El fet de recordar amb emoció encara ara els tristos moments passats, ens ha de servir a tots plegats per seguir lluitant per tal d’aconseguir la llibertat d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez". Així s'expressava aquest matí el conseller i candidat (número 6 per Barcelona) de Junts per Catalunya Josep Rull, en un esmorzar al restaurant El Trull.


"Davant el procés judicial gens normal que se segueix contra nosaltres a través del 155, només ens queda anar a votar massivament el 21-D per reafirmar el nostre full de ruta i aconseguir d’aquesta manera la llibertat dels presos i la tornada de l’exili del president Carles Puigdemont”, afegia a la trobada de campanya, que ha aplegat una trentena de persones, entre les quals el regidor i portaveu de l’Ajuntament del PDeCAT-Demòcrates, Àlex Sastre.

Un procés judicial “gens normal”
Rull ha destacat el fet “gens normal que segueix el procés judicial” i ha lamentat “l’alt nivell de vexació al qual ens van sotmetre des del primer moment que ens van detenir”. Davant d’aquesta situació “irregular i injusta”, Rull fa una crida a participar “massivament” a les eleccions del 21-D “per tornar a recuperar la normalitat”. “El 21-D ens toca elegir entre nació o submissió”, ha recalcat.
 
Tot i els consells que han rebut per part del Tribunal Constitucional per no incidir en aspectes que els puguin perjudicar en el procés judicial que els va dur a presó preventiva, Rull ha subratllat que “si abans de ser conseller tenia clar això de la independència, ara ho tinc encara més”. “No vull que els meus fills hagin de viure en una societat en la qual la defensa de les seves conviccions polítiques democràtiques els pugui conduir a la presó”, ha conclòs.
 

Edicions locals