Els centres cívics reben l’hivern amb cinc festes populars

S'han programat quintos de Nadal, actuacions, jocs infantils i xocolatades

Societat

Quan falten pocs dies per al canvi d’estació, els centres cívics de la ciutat han programat diverses festes per donar la benvinguda a l’hivern amb una pila d’activitats obertes a la participació de tothom i organitzades per les entitats dels barris.


El tret de sortida a aquestes celebracions el donarà el centre cívic Palou on avui, dijous, Pol Aumedes presentarà el vídeo i l’espectacle El Foraster dels centres cívics, que repassa els espais de Palou que l’artista ha visitat (18 h). Després hi haurà berenar popular i una entrega de regals a través d’un joc d’intercanvi.  

L’endemà hi ha activitats previstes en dos centres cívics més de la ciutat. D’una banda, el de Can Gili (18 h) n’ha programat per a tots els gustos i edats, amb una actuació del grup d’animadores del curs de pom-pom dance i balls del grup de joves Move! També hi haurà bingo i berenar per a tots els participants.

Per la seva banda, al centre cívic Can Bassa s'anima els veïns a apropar-s’hi amb “el barret més divertit o nadalenc” per gaudir de totes les activitats que hi ha previstes, com l’espectacle Simplicitats a càrrec de Xucrut Teatre (18.30 h), nadales de les Implicadas i caldo comunitari, i te marroquí.

Passat el cap de setmana, el centre cívic Jaume Oller ha preparat una xocolatada, actuacions de la coral Sonata i del grup de guitarra I molt més! A més, durant els dies previs es farà una recollida solidària de productes per a El Xiprer. Tothom qui porti conserves, oli, productes d’higiene o de neteja de roba entrarà al sorteig d’una panera de Nadal.

L’últim centre cívic en donar la benvinguda a l’hivern serà el del Nord. Ho farà dimarts amb jocs infantils (17.30 h), un quinto de Nadal (18.30 h) amb paneres per als participants i berenar per a tothom.

Les galetes, protagonistes al Diverdivendres

El centre cívic de Palou celebra demà una nova edició del Diverdivendres, aquest cop pensada per als nens i nenes que vulguin aprendre a fer galetes. Es realitzarà una sessió per a infants de 3 a 5 anys (17.15 h) i una altra per nens i nenes de 6 a 10 anys (18.30 h). L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia al telèfon 93 879 24 69 perquè les places són limitades.

Edicions locals