El tió solidari de Gran Centre torna a la plaça Perpinyà

L'activitat servirà per omplir el rebost de la Fundació El Xiprer

Societat

Gran Centre farà cagar el tió solidari a la plaça Perpinyà aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Això sí, el tió haurà de menjar molt per cagar tants regals com sigui possible, de manera que l’organització de l’esdeveniment ha preparat una zona d’aliments perquè els infants comprin arròs, llenties o tonyina i puguin alimentar el tió. Amb cada paquet que els infants escullin s’aportarà un euro a El Xiprer, que destinarà tots els diners recollits a omplir el seu rebost.


L’any passat, uns 800 infants de la ciutat van fer cagar el tió de Gran Centre i es van recollir 750 euros per omplir el rebost d’El Xiprer, una xifra que tant l’organització de l’esdeveniment com l’entitat van valorar de manera molt positiva.

Tastos d’escudella de les associacions de veïns

Demà, divendres, les associacions de veïns de l’Hostal i el Lledoner organitzen tastos d’escudella de Nadal. Totes dues degustacions són a les 18 h; la de l’Hostal al Centre Cívic Nord i la del Lledoner a la plaça Jaume I el Conqueridor. Per la seva banda, l’Associació de Veïns del Centre també ha preparat un taller d’elaboració i degustació de brou de Nadal. Serà dissabte de 10 a 20 h a la plaça de les Olles.

Edicions locals