Junts per Catalunya aplega unes 150 persones al Museu

L’acte de campanya compta amb la participació d’Àlex Sastre, Aurora Madaula i Bernat Parera

Política

Junts per Catalunya ha celebrat aquest dissabte a la tarda a la sala d’actes del Museu un acte de campanya que ha comptat amb la participació d’Aurora Madaula, candidata número 9 per Barcelona; Bernat Parera (34) i Àlex Sastre, regidor de l’Ajuntament de Granollers. 
 


Madaula va remarcar en la seva intervenció “el caràcter especial i transcendental de les eleccions del 21 donat que, “després de tot el que ha passat i està passant és evident que ens ho juguem tot”. “Si no guanyem, si no aconseguim restituir el govern que ens va arrabassar el govern invasor, ens arrasaran”, va dir també. La candidata de Junt per Catalunya va lamentar “la gran quantitat de mentides amb les quals intenten desprestigiar-nos” i “la injustícia que suposa el 155, una mesura posada en marxa pel PP, PSC i Cs”. “Ara és el moment de votar per elegir si volem 155 o democràcia o nació o repressió”, va concloure.
 
Per la seva part, Parera va recordar i destacar la figura del “nostre president Carles Puigdemont” que “ho ha de seguir sent també a partir del dia 22-D”. Per aconseguir això el candidat de Junts per Catalunya va remarcar que “cal guanyar contundentment en vots i en escons”.
 
L’acte, en el decurs del qual es va cridar repetides vegades ‘Puigdemont president’, va ser presentat per Sastre, regidor de l’Ajuntament de Granollers. “Som davant d’una cita i una situació històrica que requereix una resposta també històrica”, va assenyalar Sastre, que feia també una crida a participar massivament a la cita electoral d’aquest dijous.
 
 

Edicions locals