L'Arxiu Municipal ha digitalitzat 45.229 pàgines de documents el darrer any

Actualment té més de 220.000 fulls i un centenar de films en suport digital

Societat

L'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) continua la digitalització de documentació dels fons de l'AMGr, amb el suport de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. L'objectiu és facilitar-ne la consulta i posar-la a l'abast de tothom. Actualment hi ha més de 220.000 pàgines en suport digital.


Durant el darrer any –fins al desembre de 2017– s'han digitalitzat 45.229 pàgines de documents, premsa i estudis conservats a l'AMGr, que, progressivament, incorporem a l'Arxiu Digital. 19.547 d'aquestes pàgines s'han digitalitzat durant els darrers mesos de l'any passat, de setembre a desembre.

A més, el 2017, també s'han digitalitzat 9 pel·lícules dels Fons Audiovisuals de l'AMGr, originàriament, en Super 8. Per tant, ja n'hi ha 108 en format digital.

En el cas de les imatges, a l'Arxiu Fotogràfic, es poden descarregar i consultar fotografies de l'Arxiu d'Imatges de l'AMGr. L'Arxiu Municipal de Granollers amplia, periòdicament, la quantitat de fotos publicades al portal d'imatges.

Edicions locals