La cantant Ivette Nadal edita el seu segon poemari

Es titula 'Arbres, mars, desconcerts' i compta amb el pròleg de l'assagista Anna Aguilar-Amat

Cultura

La cantant i poeta granollerina Ivette Nadal ha publicat el segon poemari de la seva carrera, Arbres, mars i desconcerts. El volum segueix el fil conductor de Tornar a mare, el darrer treball musical de Nadal, i ja es pot comprar al web de llibres del Segle per 17 euros.


Arbres, mars i desconcerts és el debut de la granollerina a la col·lecció Poesia al Cànter i recull en 84 pàgines poemes de la cantant que acompanya un pròleg de l'assagista i poeta Anna Aguilar-Amat.

Nadal va publicar el seu primer disc, Guerres dolcíssimes, el 2007 i al llarg de la seva carrera ha combinat la música i els recitals de la poesia amb actuacions en espais emblemàtics com el Palau de la Música, els auditoris de Granollers i de Barcelona o el Festival Internacional de Música de Cadaqués. Dos anys després del debut va publicar l'Esquena d'un elefant i l'any 2012, Mestres i Amics. Com a poeta ha presentat publicacions com Camí privat, un recull d'una quarantena de poemes que sol recitar en els directes i que va publicar 10 anys enrere.

Edicions locals