Tret de sortida a unes rebaixes amb descomptes de fins al 50%

Tot i començar amb pluja, els botiguers esperen unes bones xifres de facturació al llarg dels propers dos mesos

Economia

Diumenge va començar oficialment el primer període de rebaixes de l’any. Els comerciants del centre de Granollers fan un balanç positiu de com van anar les primeres vendes, tot i que s’esperaven més clientela: “N’estem contents i hi va haver moviment de gent, però la pluja va frenar l’afluència de clients”, apunta Laura Sabatés, presidenta de l’associació de comerciants Gran Centre.


Els botiguers granollerins confien que seran unes bones rebaixes, en què oferiran un gran ventall d’articles a meitat de preu: “Hi haurà molt producte de temporada amb descomptes del 50%. Oferim rebaixes, però no renunciem a la qualitat”, explica Sabatés.

Sabatés també es mostrava satisfeta que la majoria de botiguers – “el 90%”, apuntava– respectessin el període establert de rebaixes i les comencessin el dia 7. En principi, les rebaixes s'allargaran fins el proper 7 de març.

Les botigues de roba i calçat són les més habituades a fer rebaixes durant les primeres setmanes de l’any, però també s’oferiran descomptes en altres sectors, com el de productes de llar o de cosmètica. Justament, aquest sector va ser un dels que més es va animar durant el Black Friday, el darrer període de rebaixes.

Edicions locals