Els nous testos del carrer Ricomà posen el colofó a les obres

L'Ajuntament inaugurarà formalment la reforma dissabte al migdia

Societat

La instal·lació aquesta setmana de jardineres amb forma de testos de grans dimensions –semblants als del pont de la plaça de la Constitució– ha posat el colofó a les obres del carrer Ricomà, entre els carrers d’Anníbal i Navarra i un tram d’Isabel de Villena fins a Sant Jaume. Els treballs finalitzaran amb l’enjardinament dels testos després que aquesta setmana s’hagin acabat de polir alguns detalls de la pavimentació i el clavegueram.


Així, dissabte (12 h) l’Ajuntament farà l’estrena oficial de la reforma amb una passejada inaugural. D’aquesta manera l’illa de  vianants continua incrementant la seva superfície, en 2.600 metres quadrats més, gràcies a aquesta renovació integral que va començar el maig.

Ha estat una actuació que ha convertit el carrer a un sol nivell, amb ús prioritari per als vianants –estarà permès el pas de veïns i càrrega i descàrrega, però s’ha fet un canvi de sentit–. La part central del carrer s’ha fet amb peces de formigó de color cendra i els laterals en quatre colors diferents. S’ha renovat també la xarxa de clavegueram i d’aigua potable i s’han soterrat els serveis aeris. Constraula Enginyeria i Obres, SAU ha portat a terme els treballs per un import de 567.917,28 euros, IVA inclòs.

Edicions locals