Dos partits benèfics entre les seleccions catalanes i els primers equips del BMG

Esports

Per segon any consecutiu, la Fundació Mútua, el BMG i la Federació Catalana d’Handbol (FCH) han unit esforços per a recollir fons per a la investigació del càncer infantil que s’està duent a terme a l’hospital Sant Joan de Déu. Sota el nom Somriures que curen, les tres entitats han impulsat dos partits benèfics pel dia 21 al pavelló Olímpic i que enfrontaran als primers equips del BMG contra les seleccions catalanes absolutes. 

“Tots els jugadors han tingut molt bona predisposició per venir i, qui no vingui, serà és per causes de força major”, va explicar Jaume Fort, president de la FCH, qui va voler afegir que “dóna gust quan la qualitat humana permet tirar endavant projectes com aquest”. 

L’acte el va obrir Jaume Bages, president de la Mútua, que va voler recordar que “el 80% dels fons per a la investigació del càncer infantil provenen d’aportacions privades i de campanyes com aquesta”. Per la seva banda, Josep Pujades, president del club, va explicar que primer jugarà el KH-7 a les 16.15 i a la mitja part, l’aleví femení farà un petit partit contra les alevines del Sant Joan d’Espí. A les 18.15 serà el torn del Fraikin –retransmès per la XTL–, i qui saltarà al parquet a la mitja part serà l’aleví masculí i el Bordils. El preu de l’entrada serà de 5 euros que es destinaran íntegrament a la investigació. Els capitans dels equips granollerins–Míriam González i David Resina– van confirmar les ganes de disputar els partits i poder “aportar el nostre granet de sorra” deia González. Per Resina, “son els partits que hauríem de jugar sempre”. L’alcalde, Josep Mayoral, va tancar l’acte fent l’anunci que aquesta campanya tindrà continuitat. “Hem inauguràt un camí que, ben segur, tindrà un llarg recorregut”.

Edicions locals