Tortell Poltrona, Jacint Carol Bruguera i Carles Pérez, a la 'presó' solidària

Juntament amb Ada Parellada, seran els primers en tancar-se a la cel·la simbòlica quan arribi a Granollers

Política

El pallasso Tortell Poltrona, el presentador del programa El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac Carles Pérez i l'empresari granollerí Jacint Carol Bruguera seran els primers en tancar-se, juntament amb la cuinera Ada Parellada, a la presó solidària quan s'instal·li a Granollers.


En l'acte, que tindrà lloc dijous vinent (20 h) l'artista Joan Lluís Bozzo llegirà un manifest i la cantant Ivette Nadal l'acompanyarà amb la seva música. També s'hi esperen Manel Gener, coordinador comarcal de l'ANC, Pep Fort, responsable de l'ANC Granollers, Maria Glòria Casanovas, d'Òmnium Granollers, i Sergi Bolea, president d'Òmnium al Vallès Oriental. També hi han confirmat l'assistència representants de Crida per Granollers-CUP, d'ERC i del PDeCAT. 

Com ja avançava l'AraGranollers, la presó solidària s'instal·larà a la plaça Maluquer i Salvador del 18 al 24 de gener. L’espai el formen dues cel·les amb una taula, una cadira, un llit, mantes, una estufa, un llum i un extintor. També hi ha una bústia per recollir donatius destinats a la caixa de solidaritat i a les despeses d'aquesta acció, que es du a terme per exigir l'alliberament d'Oriol Junqueras, Quim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. Qui vulgui participar-hi, s'hi ha d'inscriure al web unpobleempresonat.cat.

 

Edicions locals