Convocada la quarta beca de cinema documental 'Vist per…'

Les propostes, que s'han de presentar abans del 16 de març, ha de tenir una durada d'entre 15 i 25 minuts

Cultura

Cineastes de Granollers de l’Associació Cultural (AC), juntament amb Granollers Audiovisual SL, Vallès Oriental Televisió (VOTV), i l’Arxiu Municipal de l'Ajuntament de Granollers (AMGr) han obert la convocatòria de la quarta beca de cinema documental Vist per…. D’aquesta manera els organitzadors volen impulsar la producció de curtmetratges de no-ficció i que estiguin vinculats amb Granollers i el Vallès Oriental.


El curtmetratge guanyador rebrà un ajut de 4.000 euros per dur a terme el projecte, tindrà dret a una jornada de gravació al plató del Centre Audiovisual de Roca Umbert, suport tècnic, i accés als documents de l’AMGr i de l’Arxiu Digital Audiovisual de Granollers. Els organitzadors també donaran suport en la gestió d’ajuts externs i recerca de patrocini. A més, el curtmetratge s’emetrà per VOTV i la Xarxa de Televisions Locals.

Les propostes han de tenir una durada d’entre 15 i 25 minuts i s’han de presentar a les oficines de l’Associació Cultural de Granollers abans del 16 de març de 2018. Aquesta és la quarta convocatòria de la beca de cinema documental Vist per…. Els guanyadors de l’edició anterior van ser Oriol i Marc Guanyabens i Adrià Espí, amb el seu projecte Dos de nosaltres.

Edicions locals