Àlex Sastre repetirà com a candidat del PDeCAT

Dimecres se celebraven les primàries amb un únic candidat

Política

El PDeCAT de Granollers ja té candidat oficial a les eleccions municipals de 2019. Serà, com era de preveure, Àlex Sastre, l’únic candidat que s’ha presentat a les primàries del partit a Granollers. Sastre ha valorat positivament el procés, el primer d’aquest tipus que celebrava el grup municipal, tot i que ha reconegut “certa recança perquè només hi ha hagut una candidatura, malgrat que el procés era obert a tots els associats”, ha apuntat el granollerí. Van participar a la votació, que se celebrava dimecres a l’antic edifici del Gra, 29 militants –28 van votar sí i 1, en blanc–.


En el seu discurs després d’haver estat reelegit, Sastre ha lamentat que “la ciutat no ha canviat” des de l’any 2014 i ho ha atribuït al fet que “el projecte del govern està esgotat”. En aquest sentit, ha assenyalat que l’objectiu de la seva candidatura serà “transformar Granollers”, per aconseguir “una ciutat verda, intel·ligent i més neta”. Sastre també ha demanat suport per “eixamplar” el partit. Durant el seu discurs, l’alcaldable ha tingut un record per als presos polítics i també per als exiliats.   

Sastre, de 34 anys, és candidat a l’alcaldia per segona vegada, després que l’executiva del grup el proposés pel càrrec el febrer de l’any 2014. Actualment és regidor portaveu del grup municipal del PDeCAT-DM a l’Ajuntament –cap de l’oposició–, president comarcal del PDeCAT des del 2016 i assessor del PDeCAT des del 2017. Des de principis de l’any passat es dedica exclusivament a la política, després de demanar una excedència a l’Escola Pia de Caldes, on exercia de docent.

Edicions locals